Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Viděl bych to opačně, tristní bylo, že Zeman tehdy vyhrál jenom 300 000 hlasů, jak málo chybělo, aby vyhrál Schwarzenberg.

0 0
možnosti
Foto

aspoň je vidět, co dokáže reklama

2 0
možnosti
JK

Autorko, jse teda západně orientovaá a studovala jste v komunistické Číně????

3 2
možnosti
LB

Jak souvisí studium autorky s její západní orientací? Zřejmě netušíte, že značná část reformních komunistů 60. let studovala v SSSR, a svoje názory pak opírala o vlastní zkušenost.

Za všechny mohu připomenout Zdeňka Mlynáře, který své zážitky ze SSSR popsal v knize Mráz přichází z Kremlu. Jiným zapáleným komunistou ještě před Mlynářem byl André Gide, jenž v době, kdy J. Fučík a další psal oslavné pajány na Sovětský svaz, vzbudil poprask svojí knihou Návrat ze SSSR. A to nejsou jediní, kteří na základě poznaného postupně vystřízlivěli.

3 0
možnosti
Foto

Žijeme ve smutné zemi. Nevypořádali jsme se se svojí minulostí a neustále si před ní zacpáváme uši, zakrýváme oči. Vzdělání se vysmíváme, moudrost překřikujeme. Nejpopulárnější zdroj informací je Blesk a Nova, nejposlouchanější hudba Kabát, Bílá, Gott. Na dovolenou vyjíždíme ponejvíce s konzervama k Jadranu. Poučujem ostatní, jak se chovat k uprchlíkům, kterých tady máme dvanáct. Do parlamentu jsme si zvolili lidi, kteří jsou chvíli k smíchu, ale po pravdě spíš k pláči. Odřené koleno se také nezahojí, dokud se špína nevyčistí, v horším případě nevyhnije. V některých případech ale tato končetina přijde o svoji funkčnost a také vzhled, ten také potom nestojí za nic, že.

19 12
možnosti
Foto

Pozitivní zprávou je, že tato konzervativní nostalgie je založena na stárnutí obyvatelstva, na zvyšování jeho průměrného věku.

1 0
možnosti
JR

J54a26r76a 79R89a33n40k

16. 12. 2017 0:01

Skoda, ze jste nezustala u zacatku, byl dobre napsany, ale pak kdyz jste zacala: bohuzel byl privandrovalec....prestala jsem cist, mohl uz pokracovat i Ovcacek.Rv

1 0
možnosti
DG

Autorka pouze zdůraznila názory ODPŮRCŮ pana.S. Jak je z článku patrno,

sama tento názor nezastává.

5 0
možnosti
ZH

No... Ve druhém kole jsem nevolil nikoho, protože oba kandidáti byli pro mě krajně nepřijatelní. Nepřijatelnost Zemana jste zmínila, nepřijatelnost Schwarzenberga zmíním já: jeho prozápadní orientaci vnímám jako vstřícnost k muslimské invazi do Evropy. Nepřijatelné.

19 4
možnosti
JR

J20a98r63a 82R58a94n70k

16. 12. 2017 0:02

Jak vnimate proruskou vstricnost pana Zemana, Zbysku?

5 9
možnosti
Foto

Pan Fischer hrál roli užitečného hlupáka v kampani pana Schwarzenberga. Propaganda to ale přepískla, a venkov korigoval vymyté pražské mozky. Necháme se překvapit, s čím média přijdou nyní !

6 8
možnosti
PP

Kolik dáte za korekci?

0 0
možnosti
OK

O64t49a 12K15i50n60c

15. 12. 2017 23:00

Bohužel s vámi musím souhlasit. Ale na každého protikandidáta Zemana se bude házet špína, budou se překrucovat skutečnosti a používat lži.

14 10
možnosti
LC

Máte na mysli něco jako opilec, rusák, číňan, agent, troska, stydím se a tak?

13 0
možnosti
ZH

Máte bohužel značně pravdu. Mnozí lidé v mém okolí si spojovali pana knížete se sociálními reformami pana Drábka, které naši zemi uvrhly do brutální války s parazity. Na papíře se uzdravily stovky invalidů. Hon na zneužívače dávek byl jedinou náplní politiky. Pan kníže k lidu nepronesl jedinou soucitnou větu. Přesto jsem volil pana knížete ze zcela kulturních důvodů.

2 2
možnosti
LH

To myslíte vážně? Bohužel, ta válka se nedotkla jen zneužívačů, ale i stovek dětí, které za svou nemoc nemohou,. Zákony přestaly platit, vše se musí stokrát dokazovat...Např. dia dětem skončil nárok na příspěvek, nikoli nemoc... Jen tak mimochodem, s čím měl být pan Schwarzenberg spojován, než se zástupcem své strany? ps. záměrně nepíšu pan kníže, neb od dob první republiky tyto tituly nepoužíváme. A kulturní důvody? Jaké? Spí kde může... A to nejsem voličem M. Zemana.

4 2
možnosti
LC

... Rakušan. Přivandrovalec. Bohatec. Šlechtic. ...:-) Dámo, žijete příliš dlouho v Praze a navíc se ještě pohybujete ve své zelené sociální bublině, abyste mohla pochopit, proč byl zvolen Zeman.

11 5
možnosti
KB

K68a69r97e45l 77B45o92k

15. 12. 2017 22:55

Ale dáma má pravdu. Zeman nezvítězil vytříbenou inteligencí.

13 5
možnosti
  • Počet článků 32
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1208x
Vystudovala jsem Přírodovědeckou fakultu University Karlovy, obor geologie. Pracovala jsem jako novinářka a redaktorka se specializací na přírodní vědy, životní prostředí a úspory energie. V letech 1986-87 jsem studovala v Číně čínštinu a geologii. Napsala jsem knihu Slabikář ekologického bydlení. Psala jsem i o cestování, životním stylu a o všem možném dalším. Ve volbách v roce 2006 jsem byla zvolena starostkou Městské části Praha - Slivenec, v roce 2010 i 2014 jsem svůj post obhájila. V  říjnu 2014 jsem se dostala do Zastupitelstva Hlavního města Prahy a v listopadu jsem byla zvolena radní pro infrastrukturu, technickou vybavenost a životní prostředí. V říjnu 2015 po odvolání náměstka Stropnického jsem dostala navíc na starost územní rozvoj a územní plán Hlavního města Prahy. 

 

Seznam rubrik